Reserveren? Dat kan via 06 510 555 38 · annekenieboer@hotmail.com

Gastenboek

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vakantiehuis Campanula | Ameland
Average rating:  
 34 reviews
by Familie P on Vakantiehuis Campanula | Ameland
Fam. P

den 5. bis den 12. September 2020 / Zum 1. Mal waren wir auf Ameland und haben uns hier sehr wohl gefühlt! Das liegt auch sehr an Ihrem schönen Ferienhaus, das bestens ausgestattet ist, es mangelt an nichts.
Es war bestimmt nicht das letzte Mal, daß wir auf dieser wünderschönen Insel waren!
Liebe Grüße von Familie P.

by A&M, J&K en S on Vakantiehuis Campanula | Ameland
A&M, J&K en S

augustus 2020 / Bedankt dat we een week mochten genieten in dit mooie huis en het prachtige eiland. We werden warm onthaald met een wijntje, snoepjes en zelfs hondenkoekjes. Alles is prima aanwezig om een heerlijke vakantie te hebben: zon, trampoline, zwembad abonnement. We hebben leuke fietstochtjes en uitstapjes gemaakt. Hopelijk mogen we volgend jaar terugkomen. Groet, A&J, M&K en S.

by Familie S on Vakantiehuis Campanula | Ameland
Familie S

August 2020 - Hier in Ameland war es mega schön. Das Haus ist sehr gemütlich eingerichtet und das Trampolin war einfach mega. Wahrscheinlich kommen wir mal wieder nach Ameland da es hier wirklich wunderschön ist. Es gibt tolle Wege um zu wandern und Fahrrad zu fahren. Der Strand ist auch bei Sonnenuntergang toll. Es war wirklich toll.
Liebe Grüße, Familie S.

by S&M, Y&S on Vakantiehuis Campanula | Ameland
S&M, Y&S

Juli 2020 / Wat hebben wij weer ontzettend genoten van jullie geweldige huisje. Het voelt elke keer weer als thuis komen! Ontzettend bedankt voor de fijne zorgen en de warme sfeer in en rondom het huisje. Na 3 hele fijne weken gaan we met pijn in ons hart weer naar huis. We zien er nu al enorm naar uit om hier volgend jaar weer te zijn. Veel liefs, S&M, Y&S

by A&S&R D. on Vakantiehuis Campanula | Ameland
A&S&R D.

Juni 2010 / Wat werden wij warm ontvangen in jullie huisje. Zelfs aan de hond was gedacht. Het huisje is prachtig opgeknapt, de horren zijn ook een grote +. We hebben echt een tropische week gehad en door de afgesloten tuin hadden onze kleine man en de hond alle vrijheid. Ook heerlijk dat zonnetjes van 's ochtends vroeg tot 'avonds laat. De trampoline was trouwens een groot succes! Dat begon al om 8 uur 's ochtends. Bedankt voor alles! Tot de volgende keer. A&S&R en L

by J&M, R&M on Vakantiehuis Campanula | Ameland
J&M, R&M

Juni 2020 / Wat hebben we weer genoten van het prachtige Ameland. Ook het weer was uitstekend! Terwijl het vaste land op diverse plaatsen zeer slecht was met overstromingen!! Het was ook een sportieve week, want we hebben veel gefietst!. Het Oerd was ook prachtig! We hebben nog gesproken met echte wadlopers, die zeer enthousiast waren. Samen met J&M was het weer heel gezellig. Tot de volgende keer en bedankt voor alle service! J&M, R&M

by J&M on Vakantiehuis Campanula | Ameland
J&M

Juni 2020 / Wat hebben we weer genoten! De onverwachte komst van M&J, de super gastvrije borrel bij jullie aan huis. Wij houden van Ameland, de natuur is zo mooi. We verheugen ons op het volgende bezoek!
J&M

by Didi & Petra on Vakantiehuis Campanula | Ameland
Didi&Petra

14.02.2020 - Auch das 2. Mal Campanula war wieder grossartig. Wir freuen uns schon auf ein Wiedersehen!
D&P

by Dennis en Erik on Vakantiehuis Campanula | Ameland
Heerlijk genoten van Campanula

Na dagen van regen en wind, nu eindelijk de zon. Maar toch vertrekken we eerder van het mooie Ameland, want de regen komt er weer aan. Aan huis Campanula heeft het zeker niet gelegen. Voor de derde keer op rij heerlijk genoten. Volgend jaar al weer geboekt. En hopen op beter weer. Anneke bedankt voor jouw gastvrijheid! Altijd een warm welkom voor ons en voor onze hond Babs.
Tot volgend jaar.

Groeten Dennis en Erik
Ps. En een poot van Babs

by S&S on Vakantiehuis Campanula | Ameland
S&S uit L

2 tot 9 november 2019 / We waren blij dat wij weer op ons Ameland waren. Er was weer een warm welkom met een fles wijn op tafel, dat doet je goed. De eerste 3 dagen waren wij met z'n vieren, het was mooi weer, wel bewolkt met nu en dan zon, en windstil, en vrijdag was het zonnig, kon niet mooier. Kortom we hebben weer genoten, was ook nog Kunstmaand.
Tot ziens, de hartelijke groeten van S&S

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»