Reserveren? Dat kan via 06 510 555 38 · annekenieboer@hotmail.com

Gastenboek

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vakantiehuis Campanula | Ameland
Average rating:  
 63 reviews
 by BJ, J, V en M
BJ, J, V en M

21 tot 25/2/2022
Heerlijke week hebben we gehad in Campanula! Fijn huisje, super dat we de laatste dag wat langer in het huisje mochten blijven. Eerste keer Ameland met onze hond, die heeft zich goed vermaakt in de mooie omheinde tuin. Bedankt voor de gastvrijheid!
Groeten van BJ, J, V en M

 by A en vr.
A en vr

januari 2022
Wij hebben een hele fijne tijd gehad in dit huisje. We hebben Ameland vanuit hier goed leren kennen. Dank voor de gastvrijheid en we komen graag snel weer eens terug!
Groeten, A en vr.

 by K en C
K en C

3-11 december 2021.
En we zijn er weer! Hoera!
1e week oktober hier geweest, en nu alweer. Alsof we niet weg zijn geweest. Thuiskomen in Campanula. Zelfs de hondjes stapten blij de drempel over. Kerstboompje, kerstballen en wijn als welkom. De week is alweer voorbij en zoals altijd voorbij gevlogen. Het is stil op het eiland, heel stil. Wij houden ervan. Het strand was helemaal van ons, de hele week lang. Iedere dag einden gelopen op het strand, ook al was het echt koud met veel wind. Uit eten was er niet bij ivm de lockdown. Maar ach, dat vonden we echt geen ramp, dan thuis kokkerellen. Het was zoals altijd weer een heerlijke week en we kijken nu al weer uit naar de volgende keer. Wat ik al schreef, een warm welkom, kerstboompje, kerststukje, wijn en overal kerstballen!!! Bedankt, Anneke!!
K en C.

 by J en K
J en K

30-11-2021
Wat waren het heerlijke dagen! Ondanks het niet al te beste weer, elke dag wel een aantal droge uren gevonden om heerlijk te wandelen. En het huis is fantastisch! We kijken uit naar juni!
Lieve groet, J en K.

 by M.
M.

16.10.2021 / Es war eine wunderbare Woche in Ihrem so schönes Haus, welches zu meine Entspannung und Erholung sehr beigetragen hat! Sehr gerne komme ich im Mai 2022 wieder und freue mich schon jetzt darauf! Danke! M.

 by B, M en N
B, M. en N.

5 november 2021.
Het waren weer hele fijne dagen
en we konden 'alles' aan je vragen.
Genoten van de KUNST binnen en buiten.
Onder het fietsen hoorden we de vogeltjes fluiten.
En was het vochtig weer, of te ver weg
Dan stond er een 'taxi' bij de heg.
Lieve Ameland-vriend en vriendin,
Wij komen graag volgend jaar er weer in.
Want Campanula is en blijft een paradijsje
en staat bovenaan als no. 1 op ons lijstje.
Liefs, B, M en N

 by Fam. L.
Fam. L.

23 oktober 2021. De week zit er weer op. Wat gaat de tijd snel. De weersomstandigheden waren onstuimig. Maar ook dan is het mooi. Zolang je zelf de schoonheid er maar van ziet, zoals Sjaak dat zei! Alles is hier mooi, de spelletjes van de natuur met wind en water. Weer heerlijk geshopt en wezen eten. Het was de 15e keer, maar elke keer weer fantastisch. In huis weer helemaal niks tekort gekomen. Wat hebben jullie toch een fijne plek hier. Dank dat wij hier weer mochten zijn. Alle liefs! L. tjes en een pootje van R.

 by K en C v.d. W
K en C v.d. W

1 tot 8 oktober 2021.
Zoals altijd weer genoten van Ameland en Campanula. Geloof dat we alweer voor de 5e keer hier in Campanula zijn. Gewoon omdat het een heerlijk luxe huis is en schoon, ook heel belangrijk. Bij aankomst de fles wijn, die klaar stond op tafel, een geweldig attent welkom!!
Het weer viel ons reuze mee, want de voorspellingen waren niet best voor deze week. Regen hebben we gehad, maar over het algemeen prachtige dagen met zon. Dus heel veel op het strand, en door de bossen gelopen met onze honden Noortje en Pleun. Die genieten zo, op het strand. De week is alweer zowat om en wat is het weer fijn geweest.
Anneke, bedankt! en tot de volgende keer. K en C v.d. `W. te B.

 by P. B.
P. B.

27.09.2021.
Das 5. Mal Campanula. Wieder alles wunderbar!. Das `Wetter war ein Geschenk. Bald wieder!
Wir hatten eine schöne Zeit. J + D.& P B.
Tot ziens!
(P.S. D. fehlte!)

 by H. en R. K.
H. en R.K.

11 tot 18 september 2021. Wij hebben enorm genoten van uw prachtige vakantiewoning en schitterend eiland.
Anneke en Sjaak, bedankt! H. en R. K., W. en G. K.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»