Reserveren? Dat kan via 06 510 555 38 · annekenieboer@hotmail.com

Gastenboek

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vakantiehuis Campanula | Ameland
Average rating:  
 83 reviews
 by G en G, R, I en R
G en G, R, I, en R

23 tot 30 december 2022 - Afgelopen week is voorbij gevlogen. Het is een ruim en fijn vakantiehuis! Ook is er van alles voor de kinderen om mee te spelen. Genoten van de rust. Ook fijn dat we wat langer mochten blijven, zodat we alles weer netjes achter konden laten; nog relax 1 bakje koffie doen, bedankt!
G en G, R, I en R.

 by K en C
K en C

10 tot 19 december 2022 / Een fantastische week gehad, en op zich ook prachtig weer, wel koud, maar toch iedere dag met de hondjes gerend op het strand en in het bos. Aantal keren uit gegeten, want uitgebreid koken doen we niet op vakantie. Zoals altijd is deze week weer omgevlogen. De volgende vakantie in Campanula staat al weer genoteerd. Anneke, dankjewel, het was weer geweldig hier. en tot de volgende keer. K en C, Noortje en Pleun.

 by M&B&N
M&B&N

18 november 2022 / Voor de 13e keer: Kunstmaand Ameland met vriendinnen. Een inmiddels vast patroon. Steeds weer bijzonder en toch ook gewoon. Een vertrouwd concept, maar nooit hetzelfde; kunst is altijd in beweging. Samenzijn, verbondenheid en vrijheid, los van het dagelijks bestaan, even heerlijk niets anders aan het hoofd dan genieten van wat je tegenkomt. En altijd ben jij daar voor ons, met je vrolijkheid, enthousiasme en gastvrijheid. Je fietst met ons het eiland rond om zoveel mogelijk kunst te bekijken en van de natuur te genieten, zelfs in een week met de te verwachten geboorte van je vijfde kleinkind. Heel veel dank daarvoor! Liefs, M, B en N
AMELAND, WAD'N GENOT!!

 by W en S
W en S

29 oktober 2022 / We hebben een heerlijke week gehad in jullie fantastische huisje en op Ameland. Wat een mooi eiland! Onze favoriete plekjes waren het Groene Strand en Het Oerd. Veel mooie en grote groepen vogels gezien (wulpen, bonte strandlopers, groenpoot ruiters), smienten, blauwe kiekendief en als klap op de vuurpijl een vale gierzwaluw, die vanuit het Middellandse Zee gebied speciaal naar Ameland is gevlogen. Bedankt voor jullie gastvrijheid! Hartelijke groet, W en S

 by Marnix
Marnix

oktober 2022 / M en M waren deze herfstvakantie in Campanula met M; en I en ik mochten een paar dagen mee. Voor mij de eerste keer Ameland. Wat een feest. Naast de nodige Nobeltjes hebben we niet stil gezeten. We hebben padel gespeeld, op het strand gezeild, hard gelopen en de vuurtoren, vogelkijkhut en eendenvijver gezien. Wat een heerlijk huis met top bedden. Bedankt! Marnix.

 by R&M M
R&M M

13 oktober 2022 / Wij hebben de afgelopen week een heerlijke vakantie gehad met prachtige weer! "Campanula" is een heel gezellig en compleet huisje! Het ligt heel vrij door de ruimte er omheen, de ligging in Ballum is centraal op het eiland en daarom goed toegankelijk voor allerlei activiteiten. Met vriendelijke groet, en wellicht eens tot ziens, R en M M

 by D und P
D und P

September 2022. Zur 7. Mal Campanula, Zur 7. Mal schöne Ferien gehabt. Dieses Haus ist einzigartig so wie die Gastgeberin!
Tot ziens! D + P.

 by H en H
H en H

10-09-2022 / We hebben weer volop genoten van jullie prachtige huisje. Zon, strand, zee. Wij en de Stabijtjes hebben een fantastische week gehad. Tot de volgende keer.
Groetjes, H en H

 by K&C mit P, C&H
K&C mit P, C&H

26.08 - 03.09.2022 - Vielen Dank für eine wunderschöne Woche. Wir haben den Aufenthalt in Campanula und deine Gastfreundschaft sehr genossen. Unsere kleine P had Ameland kennenlernen dürfen und viel Spaß dabei gehabt. Wir freuen uns, wenn wir wiederkommen durfen.
K&C mit P, C&H

 by C, O und M H
C, O und M H

13.08.2022 - 26.08.2022 / Den Sand fühlen, den Wind hören, das Meer riechen, die Sonne sehen, das Salz schmecken und das Glück auf Ameland genießen. Wir freuen uns schon jetzt auf das nächste Mal. C, O und M H mit Laika.

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»