Reserveren? Dat kan via 06 510 555 38 · annekenieboer@hotmail.com

Gastenboek

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vakantiehuis Campanula | Ameland
Average rating:  
 42 reviews
by Henk en P. on Vakantiehuis Campanula | Ameland
Henk en P.

April 2021 / Wat een fantastische week hebben wij gehad op ons zo geliefde Ameland. Alweer voor de 9e keer vanuit de grote stad naar dit pareltje in de Waddenzee. We hebben ook genoten van het gerieflijke huis, van alle gemakken voorzien! Als laatste een dankpootje van Max, onze lieve bruine labrador van 2 jaar. De geheel omheinde tuin was 'het einde' voor hem.
Dank voor de gastvrijheid Anneke en Sjaak. Ook wij komen graag terug! Henk en P.

by T, P, R, T & I on Vakantiehuis Campanula | Ameland
T, P, R, T & I

29-12-2020 / Wat een heerlijk huis! En wat waren wij toe aan deze dagen. We hebben (tussen de regenbuien door) gefietst en hardgelopen. Maar vooral gelezen en spelletjes gedaan. 't Uitrusten en samen-zijn deed ons goed! Maar vooral 'the change-of-scenary' na al dat thuiswerken en online-les ..... heerlijk! Ik heb nog nooit zo'n compleet huis gehuurd. Echt álles is er! Geweldig! We komen graag terug met mooi weer. Dank voor je gastvrijheid & de lekkere wijn. T, P, R, T&I. PS: fijne jaarwisseling!

by Fam. L on Vakantiehuis Campanula | Ameland
Fam. L

Kerst 2020 / Dit jaar weer de Kerst hier in Campanula. Een raar jaar was het, 2020, corona. We hadden gedacht, we gaan de horeca missen, maar door je heerlijke huis en alles wat hier aanwezig is hebben wij een fantastische week gehad. Spelletjes gespeeld en de kids hebben van het bad genoten. Jammer dat we elkaar niet echt langer hebben kunnen spreken. Maar hopelijk wordt het volgend jaar weer wat beter. Alle liefs, de L. & Roosje

by M, I en N on Vakantiehuis Campanula | Ameland
M, I & N

16-20 november 2020 - Ook zonder Kunstmaand was het heerijk weer even een paar dagen op Ameland door te brengen. Dit jaar een kleinere samenstelling maar met I. die weer een nieuwe ervaring (het strand) heeft beleefd. Het verblijven in Campanula is een genot, wad 'n fijn huis!
Anneke en Sjaak: dankjulliewel! M&I&N

by I&T on Vakantiehuis Campanula | Ameland
I&T

6 tot 14/11/2020 - Campanula, wat een heerlijk vakantiehuis. Compleet - Licht - kortom alles aanwezig!! Een fijne aankomst met een heerlijke fles wijn op tafel en koekjes voor ons hondje. Ook de kachel is een gezellig heerlijk item in het huis. Ondanks de pandemie heerlijke dagen gehad, veel gewandeld op de stranden, lekker 'thuis' koken, kortom een fijne week gehad. Jammer dan de Kunstmaand niet doorging, maar ook denk ik dan: corona is veel erger en wie weet, volgend jaar misschien weer wel. De wijn was zo lekker da we maar een doosje hebben gehaald bij Egbert in Hollum. Groeten I & T

by M & C. on Vakantiehuis Campanula | Ameland
M&C

30-10-2020. Wat een heerlijk huis! Echt mooi ingericht, knus zonder klef te zijn. Gewoon perfect. Dank je voor je warme gastvrijheid!
M & C

by F & M te A on Vakantiehuis Campanula | Ameland
F&M te A

17 oktober 2020 / Bedankt weer voor een heerlijk verblijf in Campanula. We zijn lekker uitgewaaid en hebben genoten van het mooie weer. In Nes nog leuk uitstapje gemaakt op kickbikes. Was weer een feestje.
F&M te A

by A, J + P. B. on Vakantiehuis Campanula | Ameland
A, J + P. B.

19.09.2020 - Zum 3. Mal Campanula und alle waren wieder begeistert!
Grüße von A, J + P. Bl.

by Familie P on Vakantiehuis Campanula | Ameland
Fam. P

den 5. bis den 12. September 2020 / Zum 1. Mal waren wir auf Ameland und haben uns hier sehr wohl gefühlt! Das liegt auch sehr an Ihrem schönen Ferienhaus, das bestens ausgestattet ist, es mangelt an nichts.
Es war bestimmt nicht das letzte Mal, daß wir auf dieser wünderschönen Insel waren!
Liebe Grüße von Familie P.

by A&M, J&K en S on Vakantiehuis Campanula | Ameland
A&M, J&K en S

augustus 2020 / Bedankt dat we een week mochten genieten in dit mooie huis en het prachtige eiland. We werden warm onthaald met een wijntje, snoepjes en zelfs hondenkoekjes. Alles is prima aanwezig om een heerlijke vakantie te hebben: zon, trampoline, zwembad abonnement. We hebben leuke fietstochtjes en uitstapjes gemaakt. Hopelijk mogen we volgend jaar terugkomen. Groet, A&J, M&K en S.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»