Reserveren? Dat kan via 06 510 555 38 · annekenieboer@hotmail.com

Gastenboek

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vakantiehuis Campanula | Ameland
Average rating:  
 12 reviews
by Chris on Vakantiehuis Campanula | Ameland
weer thuis

Weer thuis, na een heerlijke tijd in het huis Campanula in Ballum. DE uitvalbasis voor leuke uitstapjes, heerlijke wandelingen, terrasjes en natuurlijk een bezoek aan vishandel Metz. Een voor-en najaarsuitje voor onze vriendinnengroep met hondjes ( natuurlijk Friese Stabijs).
Nu heimwee, maar kijk al uit naar oktober!

by annekenieboer@hotmail.com on Vakantiehuis Campanula | Ameland
Van der Heide

9-16 nov 2018 / We waren erg blij weer in (ons) huisje Campanula te zijn voor 1 weekje uitwaaien. Het voelt voor ons heel vertrouwd, daar wij hier al vele jaren vakantie mogen vieren. Blij verrast waren wij met een fles wijn op tafel voor welkom. Die eerste dagen waren wij met z'n vieren. Het was mooi droog weer, zo konden we fijn wandelen. Het huisje is weer mooi opgeknapt, ook de tuin. Wij hopen hier graag weer terug te komen.

by Henri en Helma on Vakantiehuis Campanula | Ameland
Henri en Helma

21/22 nov 2018 * We hebben genoten van jullie prachtige huis. Hondjes hebben fantastisch genoten van het strand en de omheinde tuin was super. Tot de volgende keer. Henri en Helma, een knuffel voor Lobke

by Kokkies on Vakantiehuis Campanula | Ameland

20 oktober 2018 / Als je van het vasteland naar Ameland vaart En de eerste contouren van Nes ontwaart, Dan weet je, de reis is nog niet voorbij. Het eindstation staat aan de Ballumse Klaverwei, Waar we in Estrella en Campanula komen te logeren. Als uitvalsbasis om Ameland te waarderen. En zo fietsten en wandelden de Kokkies over Amelandse duinen en stranden En weten we: Ameland is mooier dan de andere eilanden. De gastvrijheid van Anneke en Sjaak deden de rest Dit was een familieweekend op z'n best. Dank voor jullie gastvrije supportStraks gaan we helaas weer braaf aan boord. En denken wij met heimwee aan de mooie dagen hier En komen vast een keer terug voor nog meer eilandplezier. Lieve herfstgroet, Familie Kok

by Dennis en Erik on Vakantiehuis Campanula | Ameland
Dennis en Erik

2 tot 5 november 2018 / Even een weekendje uitwaaien op ons favoriete waddeneiland Ameland. Wat hebben we genoten van het prachtige weer en het zeer fijne huis. Alles aanwezig en een gastvrije ontvangst met een overheerlijke fles wijn. Ook onze hond Babs heeft het goed naar haar zin gehad. De baasjes waren erg blij met de omheinde tuin. Anneke, bedankt! Een bezoek aan Campanula is een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Lieve groet, Dennis & Erik & Babs

by Fam. Janssen on Vakantiehuis Campanula | Ameland
Fam. Janssen

29-06 bis 07-07-18 Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt. Ameland ist immer wieder eine Reise wert. Alles Gute den Vermietern!

by Quirin en Charlotte on Vakantiehuis Campanula | Ameland
Quirine en Charlotte

16 juni tot 28 juni 2018. Bijna 2 weken, maar we waren graag nog 2 weken extra gebleven. Wat was het heerlijk! Een echt super huis. Met alles erop en eraan. Goede koffie, een oven om te bakken, heerlijke bedden, super tuinmeubilair en vooral altijd zon in tuin en huis. We komen hier graag terug. Dankjewel voor de aandacht voor alles. Ook 't heerlijke wijntje bij aankomst. Het voelde gul en we voelden ons verwend. Tot een volgende keer! Warme groeten, Quirin en Charlotte.

by Ineke en Rene on Vakantiehuis Campanula | Ameland
Ineke

1 tot 11 juni - We hebben een heerlijke periode op Ameland gehad. Gestart op nieuwe bedden, die heerlijk sliepen. We hebben elke dag gezwommen in het zwembad. Heerlijk!!! Fijn gefietst en lekker gewandeld in en rond de duinen. Wat een prachtig strand hier. Het huisje was naar alle wens.
Ameland en Campanula zijn voor herhaling vatbaar.
Groeten, Ineke en Rene.

by Cathy on Vakantiehuis Campanula | Ameland
cathy

mei 2018 Campanula is een fijn vakantiehuis in een mooie omgeving, biedt veel ruimte en is op loopafstand van Ballum. Het huis is van alle gemakken voorzien: een complete keukeninventaris, boeken, spelletjes en wifi. Je kan gebruik maken van het zwembad dat bij recreatiepark Roosdunen hoort. De tuin is groot en heeft een fijn terras . s avonds hebben we altijd bezoek gehad van konijntjes. We hebben een heerlijke midweek gehad en komen graag terug!

by Steensma on Vakantiehuis Campanula | Ameland
Steensma

7 tot 11 mei 2018 Wat een heerlijke midweek, en wat hebben we geboft met het zonnige weer. Ameland en Campanula zijn voor herhaling vatbaar. Met 2 dochters van 5 en 7 jaar hebben we een heleboel gefietst met 2 kindertandems, een echte tip! We hebben genoten van de prachtige horizon, het strand, het wad, de konijntjes in de tuin, de zeehonden enz.enz.
Geniet van Ameland! Hartelijke groet, familie Steensma

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»